dimecres, 30 d’abril del 2008

TORNEM A GRAVAR

Aquesta tarda tornarem a gravar algunes coses que l'altre dia no van sortir bé. No va ser culpa nostra, que ho vam fer tot molt bé, però algunes de les escenes estan molt fosques i les hem de gravar amb una mica més de llum. Però ja falta menys per veure l'anunci acabat!



Get a Voki now!

diumenge, 27 d’abril del 2008

RODATGE


I per fi divendres passat vam rodar l'anunci de Dràcula! Quan estigui muntat farem una presentació per tothom, però fins que estigui tot enllestit hem fet uns àlbums amb les fotos que vam fer el dia del rodatge i també d'altres dies. Les podeu veure a: http://picasaweb.google.com/cristina.itaca

dimecres, 2 d’abril del 2008

CILENTO I ROMA



No hem parlat gaire de què passa si sel.leccionen el nostre video com un dels 32 guanyadors: el premi és un viatge de 5 dies a Itàlia, a Roma i Cilento, per participar en el FOOD 4U VIDEOFESTIVAL, amb munt de visites i activitats. Creiem que tenim possibilitats, però ens hem de posar les piles i treballar de valent els dies que ens quedem. Ho volem acabar abans del mes de maig, per que us pogueu dedicar full time als exàmens de final de curs (això és el més important, no us despisteu).



Tothom sap alguna cosa de Roma, però mireu que diu la wikipèdia de Cilento:
  • El Cilento es una subregión montañosa de la región italiana de la Campania que forma una península entre los golfos de Salerno y Policastro. Antiguamente el Cilento formaba parte de la Lucania (junto al Vallo de Diano y el golfo de Policastro): esto ha permanecido en el dialecto local, en las tradiciones gastronómicas y en la toponimia (Vallo de la Lucania, Atena Lucana). Según algunas tradiciones, el Cilento fue el lugar desde el que las sirenas tentaron a Ulises durante su viaje de regreso a ÍTACA.

No creieu que això d'Ítaca és un bon presagi?


ALGUNS CANVIS

Aquest migdia ens hem trobat i hem concretat ja les dates de tot el que ens queda fer fins la gravació de l'anunci. He posat tots els canvis de dates al calendari d'activitats.
  • El proper dimecres 9 d'abril, ens trobarem a les 13:30 amb tot el vestuari acabat i l'atrezzo (porteu-vos el dinar). Convindria tenir-ho tot acabat per que els que fan l'storyboard han de saber com aniran vestits els personatges i com serà l'ambientació.
  • El dia de Sant Jordi, 23 d'abril a les 11:30 farem un assaig general, amb vestuari i atrezzo. També aprofitarem per enllestir el guió i tota la paperassa que hem d'enviar al concurs, que és molta.
  • I per fi, divendres 25 d'abril a les 17:00 a Can Torrents, gravarem l'anunci. Es possible que estem unes quantes hores, ja avisarem a les vostres famílies per si volen venir de públic o a ajudar-nos, i quan acabem us acompanyarem a casa.