dilluns, 30 de juny del 2008

WINNERS FOOD 4U COMPETITION


Felicitats a tothom! Avui ens han comunicat que hem estat seleccionats com a finalistes del concurs FOOD 4U 2008 amb d'altres escoles de 16 països europeus. Per aquesta raó ens conviden a passar uns dies a Itàlia, on tindrà lloc la cerimònia on es lliuraran els premis Food 4U Award 2008. Aquí podeu llegir la carta que ens han enviat per comunicar-nos la notícia i felicitar-nos per la feina feta, la qualitat i l'originalitat del nostre anunci. També explica quins són les característiques de l'"Award Stay" que tindra lloc a Camerota (Campania) del 27 de setembre al 3 d'octubre (no feu plans per aquesta setmana!) i a Roma, amb una cerimònia on es lliuraran els premis finals.

Podeu consultar el llistat amb els finalistes de tots els països participants i veure totes les escoles seleccionades, però encara no es poden veure els altres videos. També podeu veure el video amb tots els llocs que van visitar els finalistes de l'edició del 2007 i les activitats que van fer. Sembla que s'ho van passar força bé!

Els professors que us hem acompanyat en aquest projecte volem felicitar-vos especialment, ja que sense vosaltres no hauria estat possible rodar l'anunci pel que ara rebeu el reconeixement d'un jurat internacional. Ens ha agradat moltíssim treballar amb vosaltres i poder compartir totes les estones que hem estat treballant junts aquests darrers mesos.

diumenge, 8 de juny del 2008

PRESENTACIÓ DE L'ESPOT

El divendres 20 de juny a les 19:00 hores presentarem l'anunci a la nova sala d'audiovisuals de l'institut. Passarem el video, el backstage i les fotos que hem anat fent. Podeu convidar les vostres famílies i amics per que vegin tot el que hem fet. Us esperem a tots!