divendres, 3 d’octubre del 2008

AWARD FOR BEST BACKSTAGE - FOOD 4U VIDEO FESTIVAL 2008


Ja hi tornem a ser aquí després d'una setmana fantàstica a Itàlia, amb moltes activitats, bon menjar, platja i més de 300 persones de 16 països europeus. A més a més hem tornat amb un gran premi, al millor backstage de tots els videos presentats al festival (més de 300).

AWARD FOR BEST BACKSTAGE - FOOD 4U VIDEO FESTIVAL 2008

A solid strategy followed by a coherent execution and a welldocumented team effort. A lively and fun-filled atmosphere in the set-up and execution of the shooting. The
Award for Best Backstage
goes to
the backstage of the spot: DRACULA
from
IES Ítaca
Sant Boi, SPAGNA

(Una estrategia sòlida, seguida d'una execució coherent i un treball en equip ben documentat. Amb un ambient viu i divertit en la preparació i execució del rodatge. El premi al millor backstage és per l'espot DRACULA de l'IES Ítaca de Sant Boi, Espanya)


Ens han premiat pel backstage del video "DRACULA" que vam presentar i ens van seleccionar per anar al FOOD 4U VIDEO FESTIVAL 2008. El backstage és el making off de totes les activitats que vam fer en la preparació del video.

Més endavant penjarem l'enllaç per veure els videos amb tot el que hem fet a Roma i Camerota, i el lliurament de premis amb tots nosaltres a l'escenari i 2000 persones aplaudint-nos. També una selecció de totes les fotos que hem fet aquests dies a Itàlia. Ens ho hem passat molt, molt, molt bé.

Ja us podeu imaginar com estem de contents tots els particpants en aquest projecte. Ha estat una experiència fantàstica i l'any vinent tornarem a per la Copa del President de la República.

Volem felicitar especialment a tots els alumnes que han participat amb nosaltres en aquesta experiència, sense ells no podriem haver-ho fet, han fet una feina realment increible i hem passat tots junts uns moments molt divertits i inolvidables. I també a tots aquells que ens han ajudat pel camí: Xavier Grima, Roberto Rejano, Tino Amurrio, Jesús Soria, Juanjo Esteban, el personal de Can Torrents... segur que ens deixem a molta gent, així que moltes gràcies a tots.

Cristina Ceide i Mario Durán.