divendres, 13 de març del 2009

COM FER UN ANUNCI PUBLICITARI

Estaria bé que miressiu aquest document Com fer un anunci publicitari on s'expliquen totes les coses que hem de fer per fer l'anunci:
  • Les feines que s'han de fer (script, storyboard, backstage i gravació)
  • El papers que pot triar cada persona (actor, productor, director, enginyer de so...)
  • Consells per treballar en equip, investigar i trobar els recursos que necessitarem.
Esperem que tingueu un moment per llegir-ho i decidir quines són les coses que us agradaria fer. Per descarregar-ho heu de clicar el link i al obrir la pàgina veureu que el document és molt petit. A la dreta podreu veure el original clicant a sobre de"Download Original". Així tindreu més informació per decidir quin voleu que sigui el vostre paper en la gravació de l'anunci, per que la propera vegada que ens trobem decidirem les tasques de cadascú.

Vosaltres ja us heu compromés a participar en el projecte FOOD 4U de l'IES Ítaca d'aquest curs. Però volem que les vostres famílies estiguin informades de tot el que farem, per això poden anar mirant aquest blog o fer-ho llegint l'autorització que un hem lliurat.

També necessitem que porteu l'autorització signada amb el consentiment de les vostres famílies. Heu de portar aquestes autoritzacions abans del 27 de març.

Si heu perdut l'autorització la podeu descrregar a autorització FOOD 4U.