dimecres, 22 d’abril del 2009

SANT JORDI

Tal com vam quedar, demà a les 11 en comptes de participar a la gimcana, sortirem a la Torre del Sol a treballar en el nostre anunci. Estem tots molt enfeinats i no us hem avisat un altre cop, però suposem que ja hi contàveu. Quedem quan acabi l'actuació de la coral i el grup de ball al vestíbul de l'institut. Intenteu ser puntuals per que tenim molta feina a fer.

Demà vindrà un altre cop la Mercé, i ja hauriem de treballar especialitzant-nos en els papers que vam decidir abans de les vacances:
  • Actors i actrius: Nuria i David T. (parella); Rubén i Marta (malabaristes plats); Lorena i Cristina (malabaristes devil stick); Hèctor i Sandra (malabaristes 3 boles); David i Maria (malabaristes rulo).
Els que no fem d'actors haurem d'anar fent d'altres feines que tenim pendents: maquillatge i vestuari, guió i storyboard, localitzacions i fotos, i assajos en general i proves de càmera. Demà hauriem d'enllestir el pla de rodatge i tots els detalls que tenim pendents. Molta feina tot plegat!

Alguns de vosaltres encara no ens heu donat les autoritzacions: Cristina, Madi i Núria. Si no les porteu demà o una nota dels pares signada a l'agenda no podreu venir. Ruben, la teva no la trobo, la dec haver perdut, podries portar-la signada a l'agenda demà? També em falten els emails de la Cristina i el David Tamayo.

La Maria i la Cristina s'encarregàven de fer els àlbums amb les fotos de tot el que anem fent, però els vam donar un cd buit, així que no ho han pogut fer. A veure si demà solucionem això i podem posar-les al blog el més aviat possible.

Como que ens perdem una part de la celebració de Sant Jordi a l'institut, aquí teniu un vídeo per que veieu d'altres possibilitats treballant amb audiovisuals

1 comentari:

marta ha dit...

al final si puc venir el dia 30 al final em poden canviar la hora .